0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA MILUNOVIĆA: U slučaju da ‘Đed’ napusti Marakanu, crveno-beli dovode štopera koji će sa Dragovićem činiti vrhunski tandem!

Objavljeno: 29.05.21 u 13:37

Crvena zvezda bi ovog leta mogla da ostane bez iskusnog štopera.

Centralni defanzivac crveno-belih Nemanja Milunović još uvek nije odlučio da li će produžiti ugovor sa crveno-belima, ili će ovog leta napustiti glavni grad Srbije.

Za usluge sjajnog defanzivca zainteresovani su klubovi iz Rusije, a najbolja ponuda stiže od Himkija, tamošnjeg prvoligaša.

PROČITAJTE JOŠ: ‘SEĆANJE NAM SNAGU DAJE’: Pre tačno tri decenije Zvezda se popela na ‘krov’ Evrope, a na Marakani je osvanuo transparent posvećen istorijskom trenutku! (FOTO)

Povodom ove situacije, oglasio se generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– Razgovarali smo juče i danas sa njim. Ako ode, imamo taj profil igrača. Visokog štopera, levaka. To je Srđan Babić kome ističe pozajmica u Famalikau. Portugalci su tražili još nekoliko dana da odluče da li da ga zadrže za 1.500.000 evra, ili da ga vrate. On može biti izuzetno kompatibilan sa Dragovićem u tandemu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter