6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ ISKREN NAKON MEČA: ‘Gobeljić će se kajati zbog toga!’

Objavljeno: 25.05.21 u 23:03

Srećan nakon pobede bio je Dejan Stanković!

Prva samostalna sezona Dejana Stankovića kao trenera Crvene zvezde i odmah dupla kruna!

‘Zaokružili smo jaku sezonu, sa duplom krunom. Sve zasluge idu momcima. Ne verujem da je bilo lepo za gledanje, ali ne zanima me. Kada kući doneseš trofej lepo je. Bez jake Zvezde nema jakog Partizana. Kada se slegnu strasti i euforija, moraju da timovi budu jaki da bismo bili što bolji, da podignemo kvalitet fudbala u Srbiji.’ – rekao je on.

Umoran sam od taktike i spremanje utakmica. Nameštanaj ekipe. Derbi je bio ružan za gledanje, ali u ovakvoj godini uopšte me ne zanima kako će biti jer je 55. utakmica u sezoni. Pravimo sve ta sutra, ide odmor i razmišljamo šta dalje.’ – dodao je Stanković, a onda se osvrnuo na dešanja između Krstovića, Gobeljića i Stojkovića!

‘Seo sam na klupu, nisam video najboje. Radovao sam se njegovom golu, video sam gužvu… Ne mogu da utičem na sve terenu, nije mogao ni na mene niko. Treba biti veliki u porazu i pobedi, jednostavno ja to ne volim. Treba da se slavi, ali da se znaju načini kako se to radi.’ – rekao je o duelu Krstovića i Stojkovića i potom prokomentarisao Gobeljićevo skidanje šorca!

Treba znati da se ponašaš. Rekao sam svima, okupili smo se ispod severa i kako treba da izgeda kada se pobedi. Sigurno će se kajati kada se bude probudio. Jedino što mogu je da se izvinim u ime kluba i lično.’ – reči su Stankovića.

‘Svi su birali da izvedu, njih 6,7 su se javili i poređali smo se. Digli su ruke, kada vodiš takvu grupu onda je sve lako. Svi su želeli da izvedu penal.’ – o izboru izvođača kaznenih udaraca!

 

0
0
6 Komentara
  1. NijeGobelja skinu gace zbog mustafine izjave o silovanju..vec zbog toga sto je mustafa loptu koju lize kao ker muda gurao Krstovicu usta..

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao i sto treba, treba da se cestita Zvezdi. Sama utakmica je apsurd od fudbala a ponasanje, na nivou beton lige, pogotovu spomenutog lika.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cirkus od fudbala, sramite se, nevidjeno po drugim bivšim Jugo republikama. Koja ste vi smejurija od kluba, treba vas kazniti i uzeti vam i titulu i kup, to kod normalnih bi uradili, a umesto pehara treba vam uručiti gaće Gobeljića na zid direktora kluba da se često podseti koliko ste mali i mizerni, ugasite se što pre,ne brukajte Srbiju više.

    0
    0
    Odgovori
    • Zašto Gobeljić nije to pokazao nekom drugom, nego baš ovoj spodobi ????? Razmisli malo, pa onda piši ovakve gluposti.

      0
      0
      Odgovori
      • Zato sto to ne treba da radi jedan profesionalni igrac. Zato sto je glup. Ako je to odgovor na ono sto je Stojkovic rekao novinarima, a svi znamo da jeste…onda je jos gluplji nego sto izgleda. Stojkovic nije reko: “*ebite me ako ne pobedimo”, nego novinarima “boricemo se, budemo li izgibili ja cu da budem krivac, mene silujte”…U smislu kazite da sam ja kriv tako nesto. Steta sto ste svi *etardi. Pozdrav

        0
        0
        Odgovori
        • Nije gobelj skunuo gace zbog stojkoviceve izjave o silovanju..
          Vec o fizickog kontakta mustafe nad Krstovucem…loptu koju lize kao ker muda je gurao momku usta ..
          To je silovanje

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter