0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

‘NEĆU U POLITIKU, TO JE PRLJAV SISTEM’: Novak otkrio šta će prvo uraditi nakon što ‘batali’ tenis!

Objavljeno: 25.05.21 u 09:57

Najbolji teniser sveta govorio je o raznim temama.

Novak Đoković ovih dana ima previše obaveza. Nako što je ispao sa Mastersa u Rimu, Srbina očekuje turnir u glavnom gradu Srbije, a potom odlazak u Pariz, na Rolan Garos.

Nole je za ‘La Stampu’ otkrio šta želi da radi u životu i kakav će biti život posle tenisa.

Ne znam kada će to biti, da li sledeće ili za pet godina. Ono što je sigurno, jeste da želim barem diplomu osnovnih studija. Čini me tužnim što u tome nisam uspeo kada sam bio mlađi. Fakultet ne postoji samo za decu, može da se ide na predavanja i posle 40. godine. Tema koja me najviše zanima je veoma široka – zdravlje. Pored toga, želim da studiram antičke civilizacije i arheologiju. Danas možete mnogo toga da uradite onlajn, što je možda i najbolja opcija za mene jer sam teniser i roditelj – poručio je najbolji teniser sveta.

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ ČOVEK JE NEVEROVATAN: Nova maestralna partija srpskog asa, sam je razbio Portland! (VIDEO)

Srpski as ističe da sebe ne vidi u političkim vodama.

Već sam bio u politici. Deset godina sam se borio da se igračima da pravo glasa i video sam da je politika čudan svet. Prljav sistem. Nisam za to što vidimo u gotovo svim modernim zemljama, u našoj takozvanoj demokratskoj civilizaciji. Demokratiju smo izgubili pre mnogo godina“, zaključio je Đoković koji u potpunosti nije isključio bavljenje politikom jer, kako je izjavio, njegova budućnost je otvorena za sve i dodaje:

– Sigurno ću podržati moju zemlju i izvan terena, osećam se blizak Srbiji i imam interese i van sporta – jasno poručuje najbolji srpski teniser.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter