1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

IMA LI ONDA SMISLA IGRATI: Rusi tvrde da je mesto ABA lige u Evroligi već pripalo nekome!

Objavljeno: 20.05.21 u 16:12

Ruska agencija za međunarodne informacije iznela je jednu veoma zanimljivu tvrdnju!

Crvena zvezda i Budućnost igraju finale ABA lige, a iako nije garantovano očekuje se da osvajač iste ode u Evroligu. Ipak, RIA – ruska agencija za međunarodne informacije tvrdi nešto drugo.

‘Prethodno je najbolji tim VTB lige, ne računajući CSKA koji ima dugoročnu licencu dobijao mesto u Evroligi za sledeću sezonu. U sezoni 2021-2022, Rusiju će u tom takmičenju definitivno predstavljati CSKA i Uniks, finalista Evrokupa.’ – stoji u izjavi njihovog anonimnog izvora i potom dodaju:

‘Informacija da će najbolji tim VTB lige, ne računajući CSKA, dobiti zagarantovano mesto u Evroligi za sledeću sezonu nije tačna. Evroliga će sama odrediti ko će popuniti dva upražnjena mesta. Ali nema posebnih zagonetki oko toga. Klubovi koji bi trebalo da budu tu su Zenit i Crvena zvezda (Srbija).’ – zaključili su oni.

0
0
1 Komentara
  1. ja vec nekoliko nedelja pisem da je vucic kupio zlezdi licencu i da dzaba i ako bi buducnost osvojila baba ligu.znaju to i nasi novinari ali nemaju muda objaviti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter