0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

MAKARIĆ JE GOLGETER SEZONE U SUPERLIGI: ‘Zadovoljan sam, Radniku je mesto u vrhu!’

Objavljeno: 18.05.21 u 19:07

Radnik iz Surdulice završio je porazom od Čukaričkog veoma dobru sezonu u Superligi, u kojoj je ekipu Slavoljuba Đorđevića predvodio Milan Makarić.

Ovaj 25-godišnji napadač je postigao 25 golova i kao ubedljivo najbolji strelac takmičenja, s sedam golova više u odnosu na drugoplasirane Takmu Asana, bivšeg igrača Partizana, i Nenada Lukića iz TSC-a, te zasluženo poneo laskavo priznanje.

Iako nije uspeo da na Banovom brdu postige gol i nadmaši učinak Aleksandra Pešića i rekord iz sezone 2017/18, gogleter Surduličana s pravom ima razloga za osmeh.

– Uspeli smo da obezbedimo šesto mesto u ligi. Cele sezone smo igrali konstantno na viskom nivou. Kada se sve sabere mogu istaći da sam veoma zadovoljan i smatram da je Radniku mesto tu gde se trenutno nalazi. Nadam se da će sledeće sezone biti još bolji plasman na tabeli, rekao je Makarić za HotSport.

Podsetimo, Makarić je u Radnik stigao na leto 2019. godine iz Radničkog iz Niša, a kako sada stvari stoje timu iz Surdulice neće biti lako usled velikog broja ponuda da ga zadrži za narednu sezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter