0
Evropske lige

ČELSI KUPUJE U MADRIDU: Plavci daju 70 miliona evra za zvezdu Real Madrida!

Objavljeno: 26.04.21 u 13:20

Uskoro bi mogao da bude završen jedan veliki posao…

Francuski štoper Rafael Varan samo još sledeću sezonu ima ugovor sa Realom iz Madrida, a kako pišu španski mediji, upitno je da li će tamo i ostati. To je spreman da iskoristi Čelsi, koji bi za njegov dolazak izdvojio 70 miliona evra.

Varan jeste važan šraf u ekipi Zinedina Zidana, međuti, ukoliko klub želi da na leto angažuje Kilijana Mbapea, moraće da rastereti budžet. Osim toga, klub je već osigurao njegovu zamenu na štoperskoj poziciji budući da je dogovorio dolazak Davida Alabe kojem krajem sezone ističe ugovor sa Bajernom i u Madrid stiže kao slobodan igrač.

Francuskog reprezentativca rado bi u svojim redovima viedeo i PSŽ, kao i Mančester junajted, ali najveće šanse ima Čelsi.

Varan je u Real Madrid stigao iz Lensa 2011. i sa španskim klubom od tada osvojio 18 trofeja, među kojima se ističu četiri u Ligi šampiona i tri u La Ligi.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter