0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘UBEDLJIVA POBEDA PLOD DOBRE PRIPREME’: Stanković zadovoljan Zvezdinim izdanjem u Inđiji!

Objavljeno: 25.04.21 u 20:40

Crvena zvezda je savladala ekipu Inđije sa 5:1 u okviru 33. kola domaćeg prvenstva, a šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković izneo je prve impresije posle ubedljive pobede.

– Dobro smo odigrali današnji meč. Mislim da je prvo poluvreme bilo u jakom takmičarskom ritmu, a od početka utakmice smo znali šta nam je činiti. Čestitam momcima na trijumfu. Ponosan sam na njih. Ovo je dugo prvenstvo, koje zahteva puno truda i emocija, ali znam da su moji igrači pravi. Bilo je logično da u drugom delu igre malo padne ritam utakmice, što je u neku ruku i legitimno posle visoke prednosti. Sada ćemo malo da odmorimo, pa već u četvrtak dočekujemo ekipu Vojvodine. Idemo korak po korak ka zacrtanom cilju, rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Prokomentarisao je šef stručnog štaba činjenicu da njegovom timu nedostaje još malo da dođe do brojke od 100 postignutih golova, ali i isto toliko osvojenih bodova u domaćem prvenstvu.

– Uopšte se ne opterećujemo činjenicama poput toga da li ćemo doći do brojke od 100 golova ili 100 bodova. Važno je da se igra dobro i da na terenu izgledaš kao pravi tim, da ne dođe do rušenja zajedništva i da se u svakom momentu zna ko šta radi. Posle toga golovi dođu kao plod vrednog rada i ozbiljnog pristupa kao što je to danas bio slučaj. Još jednom čestitam momcima na pobedi i ponavljam, najvažnije da ostvarimo zacrtane ciljeve,  zaključio je Dejan Stanković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter