2
Fudbal

FOTO: FSS

PORTUGALCI ZAPALILI DRUŠTVENE MREŽE: ‘Srbi pogledajte naše golove sa prethodnih mečeva’

Objavljeno: 23.03.21 u 23:11

Protivnici zapretili Orlovima!

Izabranike Dragana Stojkovića Piksija očekuju tri duela u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Prvi meč Srbije igra u sredu protiv Republike Irske, a tri dana kasnije na stadion ‘Rajko Mitić’ stiže Portugal. Nakon toga, naša nacionalna selekcija putuje u Azerbejdžan.

Portugalci dočekuju Azerbejdžan u prvom kolu. Zbog mera zaštite od COVID-19 virusa, Kristijano Ronaldo i ekipa će biti domaćini u Torinu.

Portugalci su na Tviteru podelili jednu provokativnu objavu i tako pokazali da već misle na duel sa Srbijom.

Srbijo, ponovo se srećemo! Pre subotnje utakmice pogledjte golove portugalske reprezentacije sa nekoliko poslednjih okršaja – napisali su Portugalci.

 

0
0
2 Komentara
  1. Hoce da nas uplas e ako se srbi zainate pasce portugal. Kad se srbi zainate pobede Nemce koji nisu izgubili ni jednu utakmicu u kvalifikacijama a ni u grupi golom Milana Laneta Jovanovica!. Treba ih pustiti samo da nas provociraju nas inat je cudo a mi smo prkosljiv narod. Favoriti su al se nece naigrati fudbala 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter