0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Aba liga

POLUVREME DERBIJA: Zvezda vodi, Volden koban po bivši klub! (TVITOVI)

Objavljeno: 14.03.21 u 20:28

U okviru 21. kola ABA lige, na programu je večiti derbi.

Crvena zvezda vodi na poluvremenu rezultatom 41:34 . Predvodi je Kori Volden sa 10 poena, dok je na drugoj strani Jaramaz ubacio 8.

Utakmicu je otvorio Davidovac dvojkom, dok je na drugoj strani Jaramaz uzvratio teškim šutem iza linije 6,75. Dosta tvrdo se igralo u prvoj četvrtini, što govori i rezultat 15:14.

FOTO: ABA liga

Vodio je Partizan 14:12, a onda je krajem prvog i početkom drugog perioda Zvezda napravila seriju 8-0. Glavni akter toga bio je upravo bivši igrač Partizana Kori Volden sa ubačene dve trojke.

U drugoj četvrtini, Partizan vrlo teško dolazi do poena, dok su domaćini dosta raspoloženiji. Crno-beli su do tri minuta pred veliku pauzu uspeli da pronađu poene samo u dva bacanja Jaramaza i u Trifunovićevoj trojci na početku četvrtine. Tada se pri rezultatu 35:19 desila jedna sporna situacija kada je Rit napravio faul nad Trifunovićem. Nakon dugog gledanja snimka, arbitri su odlučili da dodele nesportske greške Veličkoviću i Lojdu koji su učestvovali u koškanju.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Posle toga, deluje da su se izabranici Aleksandra Matovića probudili. Rašon Tomas se još jednom nameće kao glavna karika, ali na drugoj strani Volden i Noko pronalaze poene za crveno-bele. Dosta je situacija oko kojih su se sudije konsultovale i to je odužilo poluvreme. Nakon faula i nesportske domaćih, Jaramaz je doneo svom timu 4 bacanja i loptu sa strane, te tako smanjuje razliku na 7 poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter