0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

OVAJ DEČKO IGRA FUDBAL ŽIVOTA: Vlahović spakovao het-trik za poluvreme i postao novi rekorder Serije A – o jednom golu bruji Italija! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.21 u 18:59

Kakva je gol-mašina postao srpski internacionalac.

Tokom prvog poluvremena Fiorentina je stekla prednost od tri gola, a sve zahvaljujući Dušanu Vlahoviću, koji se isto toliko puta upisao među strelce.

Vlahović je najpre pogodio u 9. minutu, kada je sačekao loptu u petercu, a onda se najbolje snašao u gužvi i zakucao loptu. Baš tim pogotkom, desetim ove sezone, ušao u istoriju Serije A kao najmlađi igrač sa dvocifrenim brojem golova u jednoj sezoni u elitnom rangu italijanskog fudbala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nekadašnji igrač Partizana je tako našao svoje mesto u odabranom društvu igrača koji mogu da se pohvale da su do 21. godine uspeli to što je i on danas. Kada je reč o ligama petice, osim Srbina, samo su još Haland, Mojze Kin i Amine Guiri dali više od deset golova u jednoj sezoni u jednoj od najboljih liga na Starom kontinentu.

A gde je jedan, tu je drug, a gde je drugi tu je i treć gol. I sve to za jedno poluvreme…

Srpski napadač je svoju sjajnu partiju garnirao i pogotkom u 26. minutu kojim je duplirao vođstvo Viole, pošto se u maniru Filipa Inzagija najbolje snašao u gužvi.

Do kraja poluvremena je pogodio jopš jednom, u prvom minutu nadoknade, na asistenciju Dragovskog, a ovaj gol je posebno lep.

Novim golovima Vlahović je pokazao da je najbolja napadačka opcija tima Ćezarea Prandelija, a njegova forma može da raduje i selektora Dragana Stojkovića pred početak kvalifikacija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter