0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GAJIĆ O REPREZENTATIVNOM POZIVU: ‘Hvala selektoru, on je legendi Crvene zvezde!’

Objavljeno: 05.03.21 u 17:57

Danas nakon što je Piksi objavio spisak igrača za naredni reprezentativni prozor, mnogi su ostali iznenađeni određenim imenima.

Svoju šansu za debi u reprezentativnom dresu će imati Milan Gajić, desni bek Crvene zvezde. Evo šta je on rekao u razgovoru za klupski sajt.

‘Zahvalio bih se selektoru Stojkoviću na ukazanom poverenju. Radi se o legendi Crvene zvezde i srpskog fudbala, tako da je dodatna čast dobiti njegov poziv. Želeo bih da zajedno zacrtamo ciljeve i radimo na njihovom ostvarenju u narednom periodu.’ – rekao je i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Osvojio sam Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, tako da znam kako je igrati na velikim takmičenjima. Naravno znatno je veća odgovornost igrati za „A“ selekciju, ali cilj je isti. Već u martu nas očekuju tri kvalifikacione utakmice. Treba se spremati korak po korak i težiti zacrtanom cilju, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.’ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter