3
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

JOŠ JEDAN PORAZ ZVEZDE U EVROLIGI: Baskonija dominanta!

Objavljeno: 26.02.21 u 20:37

Želeće da zaborave još jedno katastrofalno veče u Evroligi igrači i navijači Crvene Zvezde nakon ubedljivog poraza od Baskonije.

Prvo poluvreme ubedljivo je pripalo domaćoj ekipi i već je sve vodilo ka tome da će tim sa Malog Kalemegdana pretrpeti još jedan poraz. Crveno-beli nisu imali rotaciju a ekipa Baskonije je dominirala tokom celog poluvremena. Imali su čak 10 skokova više od ekipe Dejana Radonjića a trener Crvene Zvezde kao da nije imao odgovor na ovakvu igru.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Drugo poluvreme se nije puno razlikovalo od prvog. Španci su nastavili da igraju odlično i dominiraju na svim poljima, a najbolji u ekipi domaćih bio je Jusuf Fol sa 20 poena, šest skoka. Crveno-beli su se ipak na kraju utakmice malo probudili i smanjili ubedljivo vodstvo domaćih, ali je Baskonija bila na nivou, pa je rezultat na kraju utakmice bio 87:67.

Zvezdu nije krasila timska igra, a najbolji pojedinac u ekipi crveno-belih bio je opet Džordan Lojd sa 14 poena, ali nije imao adekvatnu pomoć saigrača.

Crvena Zvezda zauzima pretposlednje mesto na tabeli a sledeće kolo dočekuje Bajern, dok Baskonija dočekuje Olimpijakos.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter