1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

SAŠO FILIPOVSKI NAKON PORAZA: ‘Nismo bili raspoloženi!’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.21 u 21:40

Nakon velike borbe u prvom poluvremenu, Partizan je ozbiljno popustio u drugom delu, a evo šta je imao da kaže trener Filipovski.

Trener Partizana Sašo Filipovski, vidno je bio nezadovoljan nakon novog poraza svog tima. Beogradski ‘crno-beli’ ostali su sa jako malim šansama za ‘plej-of’.

‘Čestitam Cedevita Olimpiji na zasluženoj pobedi. Nalaze se u izvrsnoj formi i dugo nisam video ekipu koja je napadački toliko moćna. Šanse su bile 50:50 dok smo držali nivo koncentracije i rezultat koji je bio dobar po nas, a onda se Cedevita Olimpija serijom pogodaka za tri poena odlepila, a mi sa druge strane nismo bili raspoloženi u napadu. Danas praktično ništa nismo uspeli da realizujemo ni ispod koša, ni sa distance i to je bilo ono što je napravilo razliku. – rekao je Sašo i dodao.

‘Sve najbolje želim Cedevita Olimpiji u nastavku sezone, a mi moramo da podignemo šutersku formu jer nas u nastavku sezone očekuju teške utakmice u ABA ligi i Evrokupu.’ – zaključio je Filipovski.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter