0
Evropske lige

FOTO: Twitter

LIVERPUL U NOKDAUNU! Barnli šokirao i pobedio šampiona Engleske! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.21 u 23:05

Fudbaleri Liverpula doživeli su neprijatno iznenađenje na svom terenu!

Šampion Engleske je na ‘Enfildu’ poražen od Barnlija sa 0:1 (0:0) u susretu 19. kola Premijer lige, te tako potvrdio da se nalazi u velikoj krizi.

Barnli je igrao izuzetno disciplinovano, nariočito kada je reč o odbrani, a između stativa je imao sjajnog Nika Poupa koji je doprineo tome da Liverpul ostane praznih šaka.

Neverovatno zvuči podatak da „crveni“ u Premijer ligi nisu u 2021. godini još uspeli da zatresu mrežu protivnika!

Bio je ovo četvrti duel od početka godine, odigrali su 0:0 u Njukaslu, izgubili sa 1:0 u Sautemptonu, potom su u derbiju sa Mančester junajtedom takođe odigrali bez golova i sada – izgubili.

Da je kriza evidentna i da se na „Enfildu“ nešto događa iza kulisa, svedoči i to da je Jirgen Klop na klupi za rezervne igrače ostavio Mohameda Salaha i Roberta Firmina, koje je na kraju ipak morao da pošalje na teren u 57. minutu, ali uzalud.

Salah je imao veliku šansu u 60. minutu, ali je Poup sjajno intervenisao, da bi u 89. minutu Ben Mi sa gol linije izbacio loptu i sprečio izjednačenje.

Barli je do bodova došao golom sa penala u 83. minutu. Alison je srušio Barnsa a Martin Etkinson pokazao na belu tačku.

Bio je to prvi kazneni udarac dosuđen za tim Šona Dajša od početka sezone a u gol ga je pretvorio Ešli Barns.

Navalio je Liverpul, igralo se na polovini Barnlija do kraja meča, ali gosti su izdržali, pa će im ovi bodovi, posle druge pobede u gostima od početka sezone, mnogo značiti u borbi za opstanak.

https://www.youtube.com/watch?v=QpcjYftF74o

Liverpulu je ovo treći poraz od početka sezone, ostali su na četvrtom mestu, a za vikedn u FA Kupu gostuju Mančester junajtedu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter