0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ITALIJAN O DUELU MILANA I ZVEZDE: ‘Pozdravljam buduće šampione Evrope!’

Objavljeno: 26.12.20 u 19:55

Biće veoma zanimljiv dvomeč u februaru!

Da se kroz dvomeč Crvene zvezde i Milana prožimaju sene prošlosti, potvrdio je i legendarni Arigo Saki. Evo šta je on rekao u razgovoru za italijanske medije!

‘Dok smo vodili velike borbe tokom Svetskog prvenstva 1994, Kostakurta mi je rekao da ga sve te utakmice podsećaju na onu u Beogradu. Imali smo sreće u prvom delu, a moram vam priznati da nisam video naš gol, kao i Virdisov crveni karton. Bila je to strastvena noć!’ – rekao je Arigo i potom dodao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘U drugoj utakmici smo zaslužili pobedu, ali je sudija napravio veliku grešku. Nije nam priznat gol iako je lopta bila metar iza linije. Bilo je tenzije, ali posle utakmice imam jedno lepo sećanje. Predsednik Crvene zvezde (ono što je danas Svetozar Mijailović) i gradonačelnik Beograda (Aleksandar Bakočević) ušli su u naš autobus i poručili: ‘Pozdravljamo buduće šampione Evrope!’ – zaključio je iskusni Italijan!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter