1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKO POJAČANJE ZA NASTAVAK: Crvena zvezda završila prvi tranfer ove zime, stiže dobro poznato lice!

Objavljeno: 18.12.20 u 10:42

U Ljutice Bogdana vredno rade na sklapanju kockica za novu sezonu.

Prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku biće njen nekadašnji igralč, Slavoljub Srnić.

Iskusni krilni fudbaler potpisaće kratkoročan ugovor sa matičnim klubom u ponedeljak, što je u izjavi zaInformer potvrdio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

– Tačno je, pričao sam sa Srnićem. On je bio deo Zvezdinog uspeha na početku. Znamo kakav je igrač i šta od njega možemo da očekujemo. Već neko vreme trenira sa nama. Hteli smo i ranije da potpišemo ugovor, ali je bilo birokratskih prepreka, rekao je Mrkela za ‘Informer‘.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Srnić će staviti paraf na ugovor do kraja sezone ili godinu dana, a dolazi kao slobodan igrač, pošto je u oktobru ove godine raskinuo ugovor sa španskim drugoligašem Las Palmasom.

U prvom mandatu je bio važan šraf u igri tima Vladana Milojevića, odigrao je 125 utakmica, postigao 21 gol i upisao 17 asistencija, a osvojio je i dve šampionske titule.

FOTO: FK Crvena zvezda

Srnić je prethodna dva meseca trenirao u Crvenoj zvezdi, koju je 2019. godine napustio u transferu teškom pola miliona evra i prešao u Las Palmas. Pored ovog kluba, nastupao je i za Čukarički, s kojim je osovjio Kup Srbije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)


 

 

0
0
1 Komentara
  1. Kakvo je ovo pojacanje? Pa, Srnic je vec u odlasku iz Zvezde bio u igrackom padu. Nije vise igrac da vredi, pogotovo sa 2 godine vise, samo ce smetati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter