0
Domaći fudbal

FOTO: Yotuube/TV Crvena zvezda

TERZIĆ O KANJASU, VAN LA PARI, GARSIJI, ŽANDERU: ‘Svi stranci koji su bili u Zvezdi su izvanredni, teško je igrati pod pritiskom’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.20 u 13:33

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, dotakao se i stranaca koji su nosili crveno-beli dres.

On je govorio o Radživu Van la Pari, Mateu Garsiji, Hoseu Kanjasu i Žanderu, koji su najviše kritikovani, pa su zbog toga vrlo brzo napuštali ‘Marakanu’.

– Moraju da se usaglase šef stručnog štaba i sportski direktor, pa onda dođu kod mene. Ja uvek imam pravo veta, da kažem neću iz nekog razloga. Ne sviđa mi se taj igrač, skup mi je ili nešto slično. Svi igrači koji su stigli u Zvezdu ili ogromna većina su zaslužili da dođu. Njihov CV ili igre u prethodnim ekipama nisu garant da će se u Crvenoj zvezdi snaći. Naš klub je zahtevan. Teško je igrati pod pritiskom, mnogi se ne snađu. Kad je neko zlonameran, on nađe grešku i Novaku Đokoviću, pa tako i Mrkeli.

Svi strani igrači koji su došli, Van la Para, Kanjas i Garsija, su izvanredni. To što se nisu snašli je za analizu. Van la Para pet godina igra u Premijer ligi i Čempionšipu. Druga je stvar što se nije snašao u Zvezdi. Svedoci smo negativnih komentara na račun Vladana Milojevića i Mitra Mrkele što je dovede. Pritisak je veliki, a vremena je malo. Kanjas je izneo veliki teret. On je igrao sve utakmice. Igrao je u Primeri, u PAOK-u. To su paušalne ocene ljudi koji ne poznaju fudbal – rekao je Terzić, a potom dodao:

– Žander je takođe kritikovan. On je isto odličan igrač, i sad bi nam trebao.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter