0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Bez golova u Češkoj!

Objavljeno: 10.12.20 u 21:48

Ben pogodio stativu i propustio priliku da dovede Zvezdu u prednost!

Na programu je utakmica 6. kola grupne faze Lige Evrope.Slovan iz  Libereca je ugostio aktuelnog šampiona Srbije, ekipu Crvene zvezde.

Nakon prvih 45 minuta, rezultat je 0:0.

Crvena zvezda je u nekoliko navrata uspela da zapreti protivniku. Njegoš Petrović je napravio sjajan prodor i nakon Kangine asistencije, mladi vezista je loptu poslao u sredinu kaznenog prostora. Defanzivci domaće ekipe su uspeli da otklone opasnost.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PORAZ ZVEZDE U EVROLIGI: Olimpijakos bolji u neizvesnoj završnici!

Milan Rodić je u 24. minutu primio precizan pas na ivici šesnaesterca i dobro je šutirao na gol. Lopta je završila nekoliko centimetara iznad gola.

Gosti su samo minut kasnije imali dobru priliku, ali Džon Muskera nije bio precizan. Muskera je imo još jedan pokušaj do kraja prvog dela igre.

Miloš Degenek je u 27. minutu dobio žuti karton nakon neopreznog starta.

Kanga je napravio prekršaj na ivici kaznenog prostora u 38. minutu meča. Kamso  Mara je šutirao na gol, ali je golman crveno-belih odlično reagovao.

Najbolju priliku na utakmici propustio je El Fardu Ben. Iskusni napadač je odlično primio loptu,namestio se na šut, ali je pogodio stativu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter