0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube screenshot

EDŽIM NAKON POBEDA PROTIV ZVEZDE I ULMA: ‘Nemamo nameru da stanemo! Ostvarili smo zaista sjajne rezultate’

Objavljeno: 09.12.20 u 18:45

Budućnost je u seriji dobrih rezultata!

Ekipa iz glavnog grada Crne Gore ima maksimalan učinak u ABA ligi, a izborili su plasman i u TOP 16 fazu Evrokupa. Jedan od najboljih igrača Budućnosti je krilni centar Melvin Edžim.

-Ostvarili smo zaista sjajne rezultate u dosadašnjem delu sezone. Izborili smo plasman u TOP 16 fazu Evrokupa, nismo osetili gorčinu poraza u regionalnom takmičenju, a imali smo velikih problema sa koronavirusom. Gotovo smo zaboravili kada smo zajedno odradili trening. Ušli smo u ritam utakmica i putovanja, ali ogromna energija i sjajna atmosfera u timu, donose nam rezultate koje mnogi nisu očekivali-naglasio je Melvin Edžim.

PROČITAJTE JOŠ: CRVENO-BELI SPREMNI ZA GOSTOVANJE U ČEŠKOJ: Poznat je spisak putnika!

-Posle pauze zbog obaveza reprezentacija, pobedili smo Crvenu zvezdu u Beogradu, a sama dva dana kasnije, posle puta do Nemačke i Ulm. Stigli smo do primarnog cilja kada je Evrokup u pitanju, ali nemamo nameru da stanemo, naprotiv. Uveren sam da ova ekipa može daleko bolje i više, a pored toga u nastavku takmičenja, kada je Evrokup u pitanju, bićemo jači za Amadea Dela Valea. Nemamo vremena za slavlje jer se obaveze smenjuju kao na traci. Okrećemo se duelima sa Metropolitenom, Mornarom – zaključio je iskusni košarkaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter