0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Ovog ponedeljka na ‘repertoaru’ ima mnogo zanimljivih mečeva, a mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 07.12.20 u 09:59

Veoma zanimljiva ponuda ovog ponedeljka, a mi smo vam sa našim betting partnerom Soccer kladionicom spremili tiket dana.

20.30         Hofenhajm – Augzburg

Furiozan početak odavno je iza Hofenhajma, koji se koprca i pokušava da se izbavi iz kandži krize. Trener Henes nikako ne uspeva da okupi sve igrače, a bitke na dva fronta uzele su danak. Sada su maksimalno povećeni Bundesligi i jurnuće na Augzburg, koji samo to i čeka. Solidno se pojačao tokom leta i lakše svima izlazi na crtu. Neće mu puno trebati da doće do Zinshajma, gde se igra utakmica i priželjkuje bar bod.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.87)

20.45            Fiorentina – Đenova

Ne zna se koja je od ove dve ekipe je u većem mraku. Od Fiorentine se sigurno više očekivalo. Dolazak Prandelija nije pomerio stvari sa mrtve tačke, a to smo i očekivali. Umesto da se izdvoji novac za mladog trenera sa vizijom i konkretnim planovima, oni su angažovali čoveka čije ideje više ne bi prošle ni u nižerazrednim ligama. Đenova je u seriji od četiri poraza, jedinu pobedu koju imaju je nad Krotoneom. Lep fudbal ne očekujemo, pobedi gosta se nadamo.

Predlog: X2&2+ (2.90)

21.00         Eibar – Valensija

Eibar je kao domaćin bez pobede, ima tri remija, ali je najporazniji podatak da je na šest utakmica postigao samo jedan gol. Ne čudi da je na toj tabeli ispod njega samo Kadiz sa dva boda. Uvukao se neki strah u ekipu koja je svojevremeno briljirala kao domaćin. Valensija oscilira (pobedila je na pet poslednjih utakmica samo Real) i malo je verovatno da će se boriti za plasman u Ligu Evrope. U La ligi definitivno može povremeno da iznenadi.

Predlog: GG (1.92)

21.00         Brajton – Sautempton 

Hazenhutl kaže da je uprkos porazu od Junajteda, zadovoljan igrom koju su njegovi igrači prikazali. Verovatno je u pravu, s obzirom da mu fale Ings i Redmond. Ako tako odigraju na Folmeru, bodove će sigurno osvojiti, te je sada  sve pitanje motiva. Domaći su uzeli bod Liverpulu, pre toga slavili na Vila parku i remizirali sa Barnlijem. Znači da je forma Poterovog tima u usponu i da se oni bez velike borbe neće predati. Izostanci prilično opterećuju domaćina.

Predlog: IXvX (1.72)

23.00         Pitsburg Stilers – Vašington

Stilersi su u zaostalom meču iskoristili patnje Rejvensa izazvane koronavirusom koji je desetkovao tim i slavili. Jedini su neporaženi tim u ligi, a ako bi negde mogli da se okliznu, onda je to ova situacija. Malo će biti razmaka između dve utakmice, dok će Vašington ukupno imati 11 dana pripreme za gostovanje na Hajns Fildu.

Predlog: H2 (1.95)

UKUPNA KVOTA 34.92 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter