1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

BEZ OBZIRA NA ZVEZDINU DOMINACIJU, OBRADOVIĆ IMA RAZLOGA ZA NEZADOVOLJSTVO: ‘Njih dvojica fizički zaostaju i zato ih treba više koristiti’

Objavljeno: 03.11.20 u 09:20

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su pobedonosni niz u ABA ligi protiv Krke, koju su savladali s 88:62 (18:15, 26:14, 23:17, 21:16) u 5. kolu regionalnog šampionata.

Izabranici Saše Obradovića nisu dozvolili eventualno iznenađenje na parketu dvorane ‘Aleksandar Nikolić’, već su od prvog minuta, sa pojedinim oscilacijama, držali stvari pod kontrolom i stigli do nove ubedljive pobede.

Najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je Ognjen Dobrić s 14 poena i pet skokova, 13 je ubacio Volden (5as, 4sk), 11 O’Brajant (6sk), a poen manje Lojd. Na suprotnoj strani Vrabac je imao 13 poena, četiri skoka i tri dodavanja, dok je 11 ubacio Škifić.

Na Mali Kalemegdan među poslednjim pojačanjim stigli su plejmejker Tejlor Ročesti i krilni centar Džoni O’Brajant, koje još nije stigao da uigra sa ostatkom tima.

Njih dvojica fizički zaostaju i zato ih treba više koristiti. U isto vreme, treba ih i odmarati. Oni su važni igrači za nas – rekao je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA VODI, ALI NAVIJAČI NISU ZADOVOLJNI: Razočarani u pojačanje, smatraju da ovaj igrač mora da napusti klub – posebno im smeta bivši as Partizana! (TVITOVI)

O Džoniju O’Brajantu, koji je poslednji stigao u klub, pričao je nešto opširnije.

– On sedam meseci nije igrao. Imao je karantine, pauza, ispitivanja, a sve to je škodilo u procesu rada. Imamo velikog igrača, njegov kvalitet će se videti vremenom – rekao je trener Zvezde.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0
1 Komentara
  1. Ja mislim da je O Brajant jedan od najvecih krivaca za poraz Zvezde od Himkija, kome je to jedina pobeda do sada u EL. Forsiraon je Brajant, a on je nemilice sutirao i uglavnom promasivao. Bilo bi mi logicnije da se malo sacekalo sa njim i postepeno uvodio u igru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter