1
Domaći fudbal

SJAJAN GEST CRVENO-BELIH: Nastavljena saradnja

Objavljeno: 10.09.20 u 16:21

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ legendarni fudbaler Jovan Kule Aćimović obradovao je navijače Crvene zvezde iz Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije.

Crvena zvezda i Udruženje ratnih vojnih invalida Srbije potpisali su ugovor o saradnji pre nešto više od godinu dana. Saradnja koja je započeta prošle godine, nastavila se i u novoj sezoni u kojoj je  klub iz Beograda  obezbedio sezonske karte za članove ovog udruženja.

Besplatne sezonske ulaznice za 10 članova Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije uručila je legenda Crvene zvezde, Jovan Kule Aćimović, koji nije krio zadovoljstvo zbog akcije koja je organizovana kako bi se još jednom ukazala zahvalnost svima koji su zadužili našu zemlju.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da budem učesnik današnjeg događaja. Sem sportskog motiva koji nosim u sebi, nosim i patriotski. Nikada nećemo moći dovoljno da se zahvalimo ljudima koji su svoj život posvetili našoj državi. Crvena zvezda je još jednom pokazala da brine o svima koji su zadužili našu zemlju, nadam se da će kada za to bude prilike uživati u utakmicama našeg kluba na stadionu ‘Rajko Mitić‘ – istakao je Jovan Kule Aćimović za sajt Crvene zvezde.

Zadovoljstvo nije krio ni predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije Željko Veselinović, koji je istakao da je ponovni poziv Crvene zvezde njihovom udruženju samo potvrda da se radi o najvećem klubu u državi.

– Pre svega želim da se zahvalim Fudbalskom klubu Crvena zvezda na prepoznavanju našeg udruženja kao bitnog dela društva, što je presedan u odnosu na ostatak društva i državu.Iz tog razloga čin Crvene zvezde još više dobija na značaju, naročito u očima nas koji smo svoj život posvetili otadžbini. Drugi put se nalazimo u organizaciji Crvene zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’, koja je još jednom pokazala brigu prema ratnim vojnim invalidima. U narednom periodu bićemo verni navijači crveno-belih i redovno posećivati svaku utakmicu koja se bude igrala na našem stadionu, kada za to bude bilo prilike – zaključio je Željko Veselinović.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter