1
Evropske lige

NEZAPAMĆENI SKANDAL ‘TRESE’ EGIPAT: Ukraden trofej Kupa afričkih nacija – istraga u toku!

Objavljeno: 05.09.20 u 14:19

Nezapamćeni skandal na Egiptu.

Širom planete odjeknula je vest, da je iz sedišta Fudbalske federacije Egipta u Kairu ukraden je trofej namenjen osvajaču Kupa afričkih nacija. Ovu vest je potvrdio i tamošnji Fudbalski savez koji je obavestio javnost da je pokrenuta i policijska istraga.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA IZVISILA ZA POJAČANJE: ‘Razbijač’ iz Selte ne stiže na Marakanu, Stanković u velikoj dilemi pred Omoniju!

Ovaj trofej je Egipat dobio u trajno vlasništvo, jer su tri puta osvajali Kup afričkih nacija između 2006. i 2010. godine.

Još uvek nema nikakvih informacija ko bi mogao da učini ovo delo, na koji način niti kada je do toga moglo da dođe.

– Ljudi iz Saveza su tražili neke trofeje koje su želeli da postave na vidna mesta u prostorijama Saveza. Međutim, bili smo iznenađeni kada smo otkrili da nema trofeja za šampiona Afričkog kupa nacija, pa smo odlučili da pokrenemo istragu. Dobili smo informaciju od zaposlenih u savezu da je trofej kod bivšeg kapitena reprezentacije Egipta Ahmeda Hasana koji je, ipak, negirao ovu tvrdnju. Niko trenutno ne zna gde je trofej – izjavio je prvi čovek egipatskog fudbala, Ahmed Šobijer.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter