3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SJAJNA VEST ZA PARTIZANOVCE: Savo pravi nove promene u timu – ljubimci ‘Grobara’ ponovo na terenu!

Objavljeno: 18.08.20 u 11:17

Trener crno-belih je na slatkim mukama.

Nakon poraza u Novom Pazaru, crno-beli su uspeli da se stabilizuju i upišu dve pobede bez primljenog gola. Prvo su savladali Javor, a zatim i Radnik iz Surdulice.

Trener Partizana Savo Milošević u obe utakmice značajno je promenio tim, u startnih jedanaest igrača nije bilo pojedinaca koji su do tada bili standardni u ekipi crno-belih, ali već od narednog kola, očekuju se nove promene u Humskoj.

Ono što će posebno obradovati navijače Partizana, jeste to što će na terenu ponovo biti Vladimir Stojković i Bibras Natho, prenosi ‘Sportski žurnal’.

Milošević će želeti da njegov iskusni golman i jedna od glavnih uzdanica u polju prethodne sezone budu na terenu. Stojković nije branio za crno-bele još od finala Kupa Srbije protiv Vojvodine, na golu ga je zamenio mladi golman Aleksandar Popović.

Stojković je bez problema prihvatio Miloševićevu odluku na početku sezone da će prilike dobijati Popović, kao jedan od igrača mlađih od 21 godine i posle četiri prva kola, sada je red na nekadašnjeg golmana reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: OPREČNE REAKCIJE NAKON DOLASKA IVIĆA: ‘Votford je dobio generala’ – ‘Sat vremena na poslu i još nije dobio otkaz’

Sa druge strane, Natho će ponovo biti na terenu posle neočekivanog odsustva sa prethodna dva meča. Navijače Partizana iznenadilo je da je Izraelac čak ostao u Beogradu kada je njegov tim putovao u Surdulicu, ali će sada i on ponovo zauzeti svoje mesto u timu.

Zbog pravila o nastupu dvojice igrača do 21 godine na superligaškim terenima, pored Filipa Stevanovića, postavlja se pitanje ko će biti ‘bonus’ u superligaškom meču, u najozbiljnijoj konkurenciji su Denis Stojković koji je odigrao veoma dobro u Surdulici i Lazar Pavlović.

FOTO: FK Partizan

0
0
3 Komentara
  1. Kakav je to naslov i vest, za koga vi novinari navijate,,,jel za splavove,ili Cigane ,,Fali samo Lola Smiljanić,,, Nathu svaka čast,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter