1
Domaći fudbal

CRVENO-BELI VIŠE NEĆE GLEDATI SVOG ‘PIT BULA’: Miljenik Delija je na izlaznim vratima ‘Marakane’

Objavljeno: 12.08.20 u 18:47

Vezista crveno-belih na korak je od prelaska u ruski Ural.

Branko Jovičić je imao mnogo problema sa povredama, ali je ostavio dubok trag u Zvezdi pre svega zbog svog borbenog stila igre, vrlo brzo postao je miljenik navijača.

Čelnici kluba stavili su do znanja Branku Jovičiću da mu neće praviti problem ukoliko stigne odgovarajuća ponuda, kao što je sada stigla, iz Urala. Rusi mu nude sjajne uslove i veću platu od ove koju ima na ‘Marakani’.

PROČITAJTE JOŠ: REŠEN PROBLEM OKO ‘TRAKE’: Oglasio se Natho i stavio tačku na glasine – ‘To su gluposti, Stojke je naš kapiten’ (FOTO)

Ipak, posao još uvek nije završen, jer navodno ruski tim ne može da plati obeštećenje koje uprava kluba iz Ljutice Bogdana traži, a to je između milion i milion i po evra. Prostora za dogovor ima, a u narednim danima bi trebalo nešto više da se zna.

Iskusni fudbaler je na ‘Marakani’ doživeo i dve teške povrede, a u Zvezdu je stigao iz Rusije, pa bi ovo bio povratak u zemlju u kojoj je već sticao fudbalsko iskustvo. Bakula je sa Zvezdom igrao dve Lige šampiona, Ligu Evrope i osvojio je tri titule šampiona.

FOTO: Screenhot/Youtube

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter