0
Fudbal

TOP BET TIKET DANA: Za utorak dve ponude, tu je Liga Evrope, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 11.08.20 u 11:30

Danas se igraju druga dva četvrtfinalna meča Lige Evrope, a pored tih duela spremili smo još jedan tiket, a ovo su predlozi koje je obezbedio naš partner Top bet kladionica.

LIGA EVROPE TIKET

ŠAHTJOR – BAZEL 1 (2.00)

Ukrajinski predstavnik je u odličnoj formi. Predvođeni Brazilcima, Šahtjor je favorit u duelu sa Bazelom, koji je pokazao slabosti u nacionalnom šampionatu, te prednost u borbi za polufinale dajemo Ukrajincima.

VULVERHEMPTON – SEVILJA I1-3&II1-3 (2.35)

Po imenima možda i najjači četvrtfinalni par. Obe ekipe su odlično odigrale u nacionalnim prvenstvima. Blaga prednost daje se Sevilji, a iako se očekuje tvrd duel, mi u ovom meču verujemo u golove, barem po jedan u oba poluvremena.

UKUPNA KVOTA 4.70 – Kvote obezbedio TOP BET

 

 

TIKET DANA

DRITA – LINFILD I1+&II1+ (1.85)

Preliminarni meč kvalifikacija za Ligu šampiona. Sastaju se ekipe kojima bi plasman u narednu fazu bio uspeh, a golovi u oba poluvremena se čine kao pravi izbor.

ŽELJEZNIČAR – BORAC BANJA LUKA GG (1.80)

Treće kolo prvenstva BiH, obe ekipe nisu primile gol u prve dve runde. Verujemo da će biti golova na obe strane.

ROTOR – ZENIT 2 (1.40)

Zenit kreće u odbranu titule. Ekipa kojoj gostuju nema velikih šansi za iznenađenje, pa se treba očekivati lagani trijumf.

DANDI – HIBERNIJAN I1+&II2+ (3.20)

Treće kolo škotskog prvenstva. Hibernijan je bolje započeo, uz efikasne duele, a to očekujemo da nastavi i na gostovanju protiv Dandija.

ŽILINA – NITRA 1 (1.27)

Dijametralno suprotni početak u prvom kolu. Žilina je pobedila sa 4:0, dok je Nitra ubedljivo poražena od Slovana sa 5:0, pa očekujemo da domaći ostave još jednu pobedu protiv slabijeg rivala.

UKUPNA KVOTA 18.95 – Kvote obezbedio TOP BET

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter