0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Premier league

PREMIJER LIGA: Bez golova na ‘Vila parku’, sudija oštetio Šefild za čist gol! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.20 u 21:20

Nakon više od tri meseca pauze, takmičenje u Premijer ligi nastavljeno je remijem Aston Vile i Šefild junajteda bez golova u odloženom meču 29. kola.

Nije bilo golova u ovom duelu u kome je najupečatljiviji momenat onaj iz 42. minuta kada je, čini se, Šefild oštećen za gol.

Sudija je pokazao da nije dobio znak da je lopta nakon loše reakcije golmana domaćih Orjana Nilanda celim obimom prešla liniju gola.

Spornu situaciju možete pogledati ovde.

Aston Vila je bila tim koji je češće i konkretnije napadao, ali je golman Henderson u nekoliko navrata sjajno reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Ono što je ostavilo prijatan utisak je način na koji su u Premijer ligi rešili pitanje improvizovanog zvuka sa tribina, čini se najbolje od svih liga koje su se nastavile.

Nakon ovog meča, Šefild je na šestom mestu na tabeli sa 44 boda preskočio Vulverhempton koji ima bod manje. Petoplasirani Mančester junajted ima bod više od Šefilda.

Aston Vila je pretposlednja sa 26 bodova, jednim manje od Bornmuta koji je prvi ispod „crte“ i Votforda koji je poslednji u sigurnoj zoni.

Šefild u narednom kolu gostuje Njukaslu kome će to biti prvi meč u nastavku sezone, a Aston Vila će ugostiti Čelsi.

Premijer liga, 28. kolo:

Sreda:
Aston Vila – Š. Junajted 0:0 (0:0)
21.15 Mančester siti – Arsenal

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: Twitter/Premier league/screenshot

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter