0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MILOŠEVIĆ: Ne znam šta će smisliti Deki, ovo je ‘nova Zvezda’! Često ‘derbi’ odluče igrači od kojih se to ne očekuje!

Objavljeno: 29.02.20 u 15:51

Fudbaleri Partizana sutra u 162. ‘večitom derbiju’ gostuju ekipi Crvene zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić.

Trener Partizana Savo Milošević je danas izašao pred novinare gde je izneo svoja očekivanja od narednog duela sa crveno-belima.

Verujem da je ekipa spremna za derbi, svi su zdravi. Posle Proletera je krenula priprema za derbi i mogu da budem zadovoljan situacijom u ekipi. Nadam se da tako razmišljaju i igrači i da smo spremni za ono što nas čeka sutra na Marakani – rekao je Milošević.

Največa snaga Partizana mogla bi da bude činjenica da su crno-beli sačuvali igrački kadar i samo ga minimalno pojačali.

Pričao sam o tome da je možda najveća naša snaga što smo sačuvali ceo tim uz dva nova igrača Vitasa i Matića i da to predstavlja određeni kvalitet u odnosu na jesen. Ne mogu da tvrdim šta očekujemo od ‘nove Zvezde’. Analizirali smo njihove utakmice i promena ima. Odlaskom Marina će koncept igre biti promenjen s obzirom na njegov uticaj i tu će morati da se nađu nova rešenja. Videli smo otprilike šta je uveo novi trener Dejan Stanković i probaćemo da se adaptiramo, ali oslanjaćemo se na ono što mi znamo i što dobro radimo. Kada je u pitanju trka, agresija i taktička disciplina, probaćemo da vratimo onu iz Lige Evrope – objasnio je Milošević.

Milošević je otkrio ko mu je od protivničkih igrača najveća pretnja pred ‘derbi’.

– Ima dosta igrača koji su, bar od kada sam ja u Partizanu, koji su nam bili problem. I Pavkov i Ben i Ivanić u jednom derbiju. Preti opasnost od više njih. Jedno je prošlost, a drugo sutrašnji derbi. Često se dešavalo da derbi odluči neki igrač od koga se to ne očekuje. Ostojić je to uradio u našu korist, a malo ko je to očekivao. Moramo na više njih da obratimo pažnju ako hoćemo dobar rezultat.

Iako je iskusniji trener od  Stankovića, Savo ističe da ‘ne zna šta je Deki smislio’.

Ne znam tačno ni ja na šta je Deki mislio, presing možete da radite i na svojoj polovini. Sve zavisi od zone u kojoj će raditi presing, radićemo ga i mi. Zavisi od mnogo stvari da li će vaš fudbal biti napadački ili odbrambeni, ne samo od presinga – istakao je Milošević 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter