5
Domaći fudbal

OŠTRA PORUKA NAVIJAČA VOJVODINE: U Linglong ligi pobednik se zna, ali se ipak igra! (FOTO)

Objavljeno: 27.10.19 u 13:50

Popularna ‘Firma’ izrazila je svoj protest kada je reč o regularnosti najvišeg srpskog takmičenja.

U meču između Vojvodine i Javora, najvernije pristalice novosadskog kluba imale su transparent koji su izrazile svoje nezadovoljstvo stanjem u srpskom fudbalu.

– Ling long prva srpska liga, pobednik se zna, al’ se ipak igra! – pisalo je na transparentu na tribini popularnih ‘Firmaša’.

Vojvodina je sinoć vezala drugi remi u Superligi i trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli sa 27 osvojenih bodova.

0
0

5 Komentara

  1. Pa i slep covek vidi da sviraju Zvezdi neke bespotrebne penale samo da bi ovi imali osnova da kukaju.Juce daje Zvezda gol i sudija svira penal.Kada dodje derbi onda sledi pritisak na sudije koliko je sudjeno penala za Zvezdu a koliko za Partizan i naravno spinovanje javnosti kako se gura Zvezda prema tituli,a moze realno da osvoji sa drugim timom.Ali gospodo iz fk postenje ove godine ste se malo zajebali oko toga.Provaljena prica.Ni sebi vise niste zanimljivi i ubedljivi!A o ovim „navijacima“ iz Novog Sada je glupo trositi reci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sezona 2016/17 utakmica Partizan-Vojvodina,dve uprave sede na stadionu i montiraju snimak.Neko kao bas snima teelfonom u trenutku kada neki navodni clan uprave izgovara: “Pusticemo Zvezdu“ i naravno nikada nismo culi ko je taj covek,iz Partizana su rekli da ne znaju ko je a sedeo citavu utakmicu do Vucelica. Prosle sezone,utakmica Vojvodina-Partizan…Pri rezultatu 1:1, utakmica se prekida na 10 minuta da se saceka da svoju utakmicu zavrsi Cukaricki kako bi znali da li gol treba dati Vojvodina ili Partizan. Vojvodina ga daje i ostaje u play off-u a ne u play out-u gde je tada i zasluzila da bude. Sada ove sezone ponovo imamo propagandu Partizana koji nagovaraju onoga koga mogu da pisu ovakve transparente tako da su ponovo resili da montiraju sve sa Vojvodinom,vec imaju isustva iz pomenute sezone 2016/17. Sada sledi tv vjesnik gde ce onaj antinovinar da nam govori kako eto i Vojvodina primecuje da nesto nije u redu bla bla bla. I sada da pitate Vojvodinu gde je ostecena,nigde ali eto kuka.Partizanu gori pod nogama,on mora da bude sampion i pokusa da se domogne ls da se iscupa finansijski dok je nisu zatvorili.Ljudi iz Zvezde treba ostro da reaguju a ne da cekaju da im otmu titulu.Vidite da nagovaraju sudije da nam sude neke smesne penale a ono sto treba da sude oni ne sude.Sve samo da ta njihova propaganda ima osnova.Na taj nacin pritiskaju da otmu titulu i cuvaju sebi fotelje jer su navijacima isprali mozak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter