31
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM: Zvezda odredila cene paketa za Ligu šampiona, da li mislite da je preskupo? (ANKETA)

Objavljeno: 31.08.19 u 14:20

Posle drugog uzastopnog ulaska u grupnu fazu Lige šampiona, Crvena zvezda je objavila koje će biti cene karata za utakmice sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom.

Još uvek se oseća euforija među navijačima Crvene zvezde, a čelnici kluba odredili su cene paketa za sve one koji budu želeli ponovo da uživaju u utakmicama najelitnijeg evropskog klupskog fudbala.

Na prvi pogled čini se da su cene izrazito visoke, ali očigledno u Ljutice Bogdana imaju razlog zbog čega su to uradili, jer samo u slučaju da se rasproda severna tribina zarada bi bila oko milion evra.

Cene paketa za Ligu šampiona:

Sever – 12.000 dinara
Jug – 12.000
Istok centar – 30.000
Istok bok – 24.000
Zapad centar – 36.000
Zapad bok – 30.000
Zapad VIP – 60.000
VIP 1 – 90.000
VIP galerija – 90.000

Važna je napomena da vlasnici sezonskih karata imaju veliku privilegiju i popust od 50 posto na kupovinu paketa.

Ligu šampiona Zvezda otvara 18. septembra u Minhenu protiv Bajerna, a prvu domaću utakmicu crveno-beli će igrati 2. oktobra protiv Olimpijakosa.

Da li je Crvena zvezda odredila previsoke cene karata za utakmice Lige šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0
31 Komentara
  1. Kako vas nije sramota bre??? Sta hocete da idete na zapad za 800 dinara…pa idite bilo gde u evropu na utakmicu lige sampiona za manje pare…zalite se bolje sto rts nije otkupio prava da utorkom prenosi liga sampiona e to je sramota. A za karte tisina,ko ima taj ce da gleda, ko nema nek plati arenu 2000 pa nek onda gleda.

    0
    0
    Odgovori
    • O cemu ti bre pricas? U redu treba da budu skuplje ulaznice, ali ovo je bezobrazno skupo! Proverio sam paket karata za Barselonu je od 90-300 eura!

      0
      0
      Odgovori
    • Al ti decko pricas gluposti, raspitaj se malo kakve su cene u Evropi… za nase standarde(plate) preskupo…
      Dobili su 15 miliona sto su se plasirali i nije dosta.. bas sramota! Samo pare da se vrte…

      0
      0
      Odgovori
  2. Hvala za sve do sada, mogu da priustim sebi i 5 paketa al ovo je sramota, ako stvarno budu ove cene necu ih pratiti vise ni na tv-u.

    0
    0
    Odgovori
  3. Neko kaze, to je samo jedna plata. “Samoo”?!!! Pa jel to normalno…to je kao da je u bilo kom evropskom gradu paket za TRI, ponavljam, TRI utakmice 1.500e npr. Uzima li iko u obzir standard i plate u Srbiji kada odredjuje cenu karata? Slazem se da je ovo elitno takmicenje i da treba izdvojiti znatno vise novca, ali ovo je bezobrazno skupo!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dal su oni normalni… Pazi meni koji treba 150 kilometara da dodjem do Beograda, +klopa, +neko pice, +benzin. itd… pored ovih 100 evra za kartu treba jos minimun 200… Preterali su. Neka hvala!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ako hocemo LS da gledamo, moramo za to i platit. Ovo su jedni od najlepsih trenuako novije istorije i to nema cenu, tj mala je ako zels biti deo toga.
    Svi koji ocekuju nesto od ovog kluba, igraca, uprave i „sole pamet“ kako ii sta treba raditi, i imaju spisak zelja kada su u pitanju pojacanja i sta sve ne, evo prilike da se pokazu kao pravi i iskreni navijaci i podrze klub i ako cena karte mozda deluje deca… ali to je cena svega da bi klub funkcionisao na ovom nivou i bio deo evropsog krema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter