0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDINA ANKETA: Crveno-beli biraju treću garnituru dresova, evo kako da glasate! (FOTO)

Objavljeno: 15.08.19 u 16:34

Navijači Crvene zvezde imaju privilegiju da odaberu treću garnituru dresova za sezonu 2020/21 glasanjem na Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone.

Crvena zvezda uvažava mišljenje svakog svog navijača, pa će tako svi članovi Crvene zvezde koji su registrovani na aplikaciji za mobilne telefone moći da glasaju i odluče kako će izgledati treća garnitura dresova u narednoj sezoni.

U ponudi su tri varijante dresa, a u jednoj, onoj koju vi izaberete, fudbaleri Zvezde će nastupati naredne sezone. Sva tri dresa su crvene boje, što je promena u odnosu na treću garnituru iz ove sezone. Dresovi za koje možete da glasate na sebi imaju različite pruge, a koji raspored je vaš favorit reći ćete nam u anketi.

Da biste učestvovali u glasanju potrebno je da imate važeću člansku kartu Crvene zvezde i da ste registrovani na aplikaciji za mobilne telefone na kojoj se glasanje i odvija.

Anketa je otvorena do nedelje u ponoć, kada ćemo saznati kako će izgledati treća garnitura dresova u sezoni 2020/21.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter