1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/BudućnostVoli

PLAN CRNO NA BELO: Partizan počinje pripreme u drugoj polovini avgusta

Objavljeno: 25.07.19 u 10:40

Košarkaški klub Partizan polako pojačava svoj sastav, do sada je stiglo pet igrača, a sada je poznat i plan priprema.

‘Parni valjak’ će pripreme za novu sezonu početi u drugoj polovini avgusta. Tada će Andrea Trinkjeri napraviti prozivku. Potom slede treninzi u Beogradu, kao i prijateljske utakmice.

Partizan će sredinom septembra učestvovati na turniru u Klužu gde sada radi najtrofejniji trener crno-belih u istoriji Duško Vujošević, a pored vicešampiona Srbije igraće Mornar iz Bara, Fenerbahče i domaćin Kluž. Turnir se igra 14. i 15. septembra.

Nakon toga, sledi povratak u Beograd i odlazak na Superkup ABA lige, koji se ove godine održava u Zagrebu, od 26. do 29. septembra. Rival crno-belih u četvrtfinalu biće Mega Bemaks.

Prvu zvaničnu utakmicu Partizan će odigrati 1. oktobra u Venceiji u okviru Evrokupa, a potom sledi gostovanje u Laktašima. Crno-beli će prvu zvaničnu utakmicu u ‘Beogradskoj areni’ odigrati 8. oktobra protiv Tofaša u Evrokupu.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter