0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FUDBALER LIVERPULA PRED FINALE LŠ: Crvena zvezda nam je bila klasičan udarac u zadnjicu

Objavljeno: 29.05.19 u 11:37

Ako bi trebalo da se jedna odlična sezona Zvezde svede na jedan detalj – to bi bila pobeda nad Liverpulom.

U grupnoj fazi Lige šampiona je Crvena zvezda u potpunosti nadigrala tim koji je mesecima kasnije došao do finala.

Golovima Milana Pavkova crveno-beli su stigli do velike pobede, a iako su i tada, a i kasnije izabranici Jirgena Klopa igrali odličan fudbal, duel u Beogradu ostavio je gorak ukus. To potvrđuju i reči Džordana Hendersona koji je upravo ovu utakmicu okarakterisao kao najcrnju tačku ove sezone, mada nije igrao na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Kada me ljudi pitaju kako je Jirgen Klop reagovao posle takvog poraza verovatno očekuju da kažem kako je vrištao, vikao i poludeo od besa. Međutim, jednostavno nije bilo tako. Prosto, Jirgen Klop nije takav čovek, iako smo zaslužili kritike. Klop je takav. Uvek sačeka dan ili dva, i onda napravi mirnu analizu. Još jednom pogledamo utakmicu i vidimo gde smo grešili. Međutim, da budemo pošteni, znali smo da smo protiv Crvene zvezde bili jako loši. Odigrali smo ispod naših standarda. Odigrali smo bez intenziteta i ritma. To uopšte nije bilo dobro. Zvezda je bila klasičan udarac u zadnjicu, rekao je Henderson za ‘Dejli Mejl’.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter