0
Domaći fudbal

FOTO: Vojvodina

POZIV NAJMLAĐIMA: Voša te zove, ne gubi vreme…

Objavljeno: 27.05.19 u 20:40

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve dečake rođene 2009. i 2010. godine, iz Novog Sada i okoline, da dođu na selektivni trening koji će biti održan u četvrtak, 30. maja, u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, sa početkom u 19 časova.

Kao jedan od najvećih klubova na ovim prostorima, FK Vojvodina je kroz dugi niz godina iznedrio veliki broj vrhunskih fudbalera, ali u isto vreme i kvalitetnih ljudi. Vizija i misija FK Vojvodina je bazirana upravo na razvoju igrača iz sopstvenog omladinskog pogona, zbog čega je važno da dečaci što ranije postanu deo kluba, kako bi pravovremeno razvili sve potrebne osobine i sposobnosti i ujedno shvatili šta znači biti igrač Vojvodine.

Selekcija predstavlja odabir onih najtalentovanijih, što je dugotrajan proces koji za zadatak ima da pronađe pojedince koji bi, u perspektivi, sa velikom dozom verovatnoće mogli da postižu vrhunske rezultate. Pod talentom se podrazumeva fudbalska inteligencija kao urođena osobina, dok se treningom može unaprediti sve ostalo. Iz tog razloga, vrlo je važno da se u pravo vreme počne sa adekvatnim radom.

Selekciju će voditi direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić i koordinatori Miloš Penić i Davor Barašin, kao i treneri baze, a sve prijave mogu se izvršiti putem mejl adrese vosiniklinci@gmail.com ili slanjem SMS poruke na broj telefona 062/582-582.

NE GUBI VREME – VOŠA TE ZOVE!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter