0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PRIVODI POSAO KRAJU: U Novom Sadu sa junakom iz derbija, a možda bez najboljeg igrača!

Objavljeno: 01.05.19 u 09:47

Tri boda protiv Vojvodine donose Zvezdi približavanje novoj tituli, a od starta u timu će biti strelac iz derbija Aleksa Vukanović, a pod upitnikom je nastup Marka Marina.

Nema dileme da Crvena zvezda ima jedini zadatak danas od 16 časova da pobedi Vojvodinu i zakaže šampionsko slavlje za nedelju na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Jesenas su crveno-beli lako izašli na kraj sa domaćinom (4:1), ali nema opuštanja već kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević neće mnogo mešati karte i u kombinaciji nisu kažnjeni Branko Jovičić i povređeni Ričmond Boaći. Pod upitnikom je nastup Marka Marina, koji nije još fit posle borbe sa Partizanom.

Strelac drugog pogotka Aleksa Vukanović bicć u startnoj postavi, a možda i njegov saigrač sa kojim je stigao iz Napretka Milos Vulić ako ne bude mogao bivši reprezentativac Nemacke.

Očekuje se ponovo na desnoj strani Milan Gajić i povratak kapitena Vujadina Savića umesto Nemanje Milunovića. Pored bivšeg kapitena domaćina Dusana Jovančića ispred odbrane bi trebalo da nastupi Goran Čaušić.

Ovog puta ulogu organizatora imaće još jedan produkt škole Voše i dvostruki asistent protiv Partizana Mirko Ivanić, a napad će ponovo predvoditi Milan Pavkov.

Projektovan sastav Crvene zvezde: Borjan, Gajić, Savić, Babić, Rodić, Čaušić, Jovančić, Vukanović, Marin (Vulić), Ivanić, Pavkov.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter