0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIK PRED VOŽDOVAC: Pobeda bi nam mnogo značila

Objavljeno: 01.05.19 u 09:28

U četvrtom kolu plej aut faze Super lige Srbije Radnik dočekuje ekipu Voždovca iz Beograda, ekipu sa istim brojem bodova i sa istim odnosom rezultata u dosadašnja tri kola takmičenja.

Sa velikim motivom da na domaćem terenu ostvare pobedu, Surduličani bi da u najmanju ruku ponove rezultat meča sa gostima iz Beograda od proletos i time u mnogome osiguraju poziciju i dalji tok takmičenja.

– Voždovac je ekipa koja jako dobro igra fudbal. Mislim da su jedna od boljih, ako ne i najbolja ekipa u ovom delu tabele. Imaju kvalitetan i dobro organizovan igrački kadar i mislim da čak zaslužuju da budu u gornjem delu tabele Superlige – kaže pred utakmicu trener Radnika, Milan Milanović.

On dodaje da tim u ovu utakmicu nakon dva remija i jednog poraza ulazi čvrsto sa izuzetnim motivom:

– Pobeda u ovom susretu bi mnogo toga značila. Bitno je psihološki i skoncentrisano pristupiti meču. Igrači su spremni,….bar oni koji su nam na raspolaganju. Nećemo imati Đorđevića i Milovanovića koji odrađuju kartone, kao ni povređenog Danoskog, a kada spominjemo povrede, poželeo bih mladom Kojiću što brži oporavak.

Utakmica Radnik – Voždovac igra se 1. maja od 16 časova na Graskom stadionu u Surdulici, a ulaz na ovaj meč je po standardnim cenama: 200 dinara košta ulaz na Istok, a 100 na tribinu Zapad.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter