0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BITKA ZA KOTU ‘TRI’: Partizan pred praznim tribinama ruši ‘brđane’…

Objavljeno: 13.04.19 u 11:15

Crno-belima je uspeh imperativ u cilju da na kraju sezone obezbede treće mesto, a u specifičnom ambijentu pokušaće da se vrate na pobednički kolosek.

Tribine u Humskoj biće prazne od 19 časova kada Partizan dočekuje Čukaricki zbog kazne i domaćin bez podrške navijača pokusaće da se vrati na pobednički kolosek. Uspeh je imperativ za ekipu Save Miloševića koji je pokušao da stvori „hemiju“ u ekipi i kako saznaje HotSport odlučio se da promeni sistem igre. Ovaj megdan može da bude odlučujući u borbi za treće mesto, ali i beg od pete pozicije.

U startnu postavu se vraća desni bek Nemanja R Miletić, a na suprotnoj strani ostaje Slobodan Urošević sa standardnim štoperima. Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić imaju posao na sredini, a novina je da će u napadu igrati samo Rikardo Gomeš bez Nemanje Nikolića. Povratak na staru formaciju u okršaju sa gradskim rivalom je svakako proba za sredu i bitan megdan u prvom meču polufinala Kupa Srbije protiv Radnickog iz Niša.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Valijente, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić, Zakarić, Pantić, Tošić – Rikardo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter