0
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN.RS

IZNENAĐUJUĆE: Znate li kakav je skor Partizana kada je Humska zaključana za navijače?

Objavljeno: 12.04.19 u 15:10

Partizan će sutra od 19 časova dočekati Čukarički pred praznim tribinama zbog kazne koju su Grobari zaslužili u Novom Sadu pevajući nacionalističku pesmu ‘pola Mađar, pola Ustaša’.

Međutim, Partizan se ove sezone nije proslavljao ni kada je imao podršku, ne preterano brojne, publike i tri zaraćene frakcije. Zato ih statistika utakmica u Superligi bez prisustva navijača ne brine mnogo.

Naime, ona kaže da je Partizan od osamostaljenja Srbije odigrao 13 utakmica pred praznim tribinama i ostvario je 12 pobeda i samo jedan remi, i to prošle sezone protiv Zemuna (1:1).

Jedini poraz doživeo je u Evropi i to u grupnoj fazi Lige Evrope od Dinama iz Kijeva rezultatom 2:3 (iako su crno-beli vodili sa 2:0), a prethodno je Partizan remizirao sa Videotonom 0:0.

Čukarički je pre samo 10 dana gostovao u Humskoj u 29. kolu Superlige i tada je Partizan slavio sa 3:2, iako je do poslednje četvrtine meča gubio sa 1:2. Ponovo će to biti okršaj trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe na tabeli i pobednik bi ovog puta, gotovo izvesno, obezbedio vizu za Evropu sledeće sezone.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter