0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ALEGRI U PROBLEMU PRED AJAKS: Ronaldo uz ekipu, dvojica otpala

Objavljeno: 09.04.19 u 18:59

Morao je strateg Juventusa da promeša karte pred ovo gostovanje.

Vest koja je obradovala navijače ‘stare dame’ tiče se Krstijana Ronalda i njegovog nastupa protiv Ajaksa.

Nakon dvonedeljne pauze zbog povrede koju je doživeo na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije Portugalac će se ponovo naći u konkurenciji za tim. Čekalo se dugo i lomilo oko njegovog nastupa a sada je i definitivno da će on biti sa ekipom, ali je pitanje da li će se od prvog minuta naći na terenu.

Portugalac je osvojio četiri trofeja Lige šampiona sa madridskim Realom u poslednjih pet godina i upravo iz tog razloga doveden je u Torinu, kako bi pomogao klubu da dođe do trofeja u ovom takmičenju. Koliko znači njegovo prisustvo videlo se najbolje na revnš meču protiv Atletika, kada je Juventus bio na korak od ispadanja, ali je Ronaldo het-trikom pogurao svoj tim u narednu rundu.

Kako je pred ovaj meč najavljeno, Alegri ipak neće moći da računa na Đorđa Kelinija koji je doživeo povredu lista, ali ni na vezistu Emera Džana koji se muči sa povredom skočnog zgloba i nije se u potpunosti oporavio.

Utakmica u Amsterdamu zakazana je za sutra od 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter