1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI ULOG: Partizan u Novom Sadu hoće overu trećeg mesta pred plej-of

Objavljeno: 07.04.19 u 10:34

Tri boda su imperativ za ekipu Save Miloševića koji neće moći da računa na dva standardna beka, ali Partizan danas od 17.00 časova protiv Vojvodine nema mnogo izbora u cilju da sa treće pozicije startuje u plej-ofu. 

Savladati Vojvodinu se postavlja kao zadatak za crno-bele, koji neće igrati u najboljem sastavu. Kako saznaje HotSport zbog povreda u kombinaciji nisu dva standardna beka Nemanja R i Nemanja G Miletić. Njih kao protiv Čukaričkog treba da zamene Miroslav Vuličević i Slobodan Urošević

U odnosu na Čukarički ekipa iz Humske je jača za povratak napadača Nemanje Nikolića, koji je odradio parne kartone. Šef stručnog štaba Milošević je najavio da ima poverenje u iskusne igrače sa kojima je plan da odradi preostale mečeve do kraja sezone od kojih je svakako najvažniji dvomeč protiv Radničkog u polufinalu Kupa Srbije. Ekipu bi kao kapiten i danas trebalo da predvodi golman Vladimir Stojković

Projektovan sastav: Stojković, Vuličević, Valjente, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Pantić, Zakarić, Tošić, Rikardo i Nikolić. 

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter