0
Domaći fudbal

RADNIK GOST NA SVOM TERENU: Surduličani se nadaju plasmanu u plej-of

Objavljeno: 07.04.19 u 09:52

Poslednje regularno kolo Radnik danas odigrava u Surdulici i biće  „Gost na svom terenu“.

Domaćin utakmice je Dinamo iz Vranja, koji je sve utakmice ovogodišnjeg prvenstva odigrao upravo na stadionu u Surdulici. Bitna utakmica za obe ekipe.

Radnik i dalje sa željom ulaska u plej off, a Dinamo u borbi za opstanak. Dva tima odigrale su jesenas taj prvi „komšijski derbi“, utakmicu u kojoj su Surduličani izašli kao pobednici, rezultatom 2:0.

– Nadam se da nećemo imatu nervoznu i rastrzanu utakmicu kao u prošlom susretu. Verujem da će ova utakmica biti dosta smirenija i sada treba da nastupi naš kvalitet i verujemo u povoljan rezultat. I dalje razmišljamo u pravcu plej-ofa. Za razliku od prethodne utakmice u kojoj je borba za plasman zavisila od nas samih, sada zavisi i od rezultata još nekih mečeva. Povoljnija je situacija bila pred prošlo kolo, no nažalost nismo uspeli. Nadam se da ćemo sada naš deo posla odraditi i nadam se dobroj igri, poručuje trener Radnika.

Milanović dodaje da je u prošlom kolu rano na utakmici Povredu zadobio Pejčić, a stručni štab neće moći da računa i dalje na ranije povređenog Danoskog:

Utakmica Dinamo – Radnik igra se na Gradskom stadionu u Surdulici, a početak susreta zakazan je za 17 časova

Foto: Radnik Surdulica 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter