0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DANI ODLUKE U TORINU: Stara dama oslabljena na Ajaks, Alegri se ipak nada…

Objavljeno: 01.04.19 u 14:18

Pred fudbalerima Juventusa je nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Njihov najbolji igrač Kristijano Ronaldo trenutno se nalazi na oporavku od povrede i njegov nastup na prvoj utakmici četvrtfinala je upitan.

Portugalski internacionalac je zadobio povredu na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo proritv Srbije (1:1), kada je nakon pola časa igre morao da napusti teren. Dodatnim lekarskim pregledima koji su između ostalog rađeni i u Španiji utvrđeno je da je pred njim ‘bolovanje’ od minimum dve sedmice.

– Nakon pregleda koje je obavio danas mogu reći da se situacija u mnogome popravila. Preostalo je još devet dana do utakmice i još je rano da donosimo konačnu odluku. Moramo da budemo oprezni. Nadam se da će biti spreman za utakmicu sa Ajaksom, ali to neće biti jednostavno, izjavio je Alegri za italijanske medije.

Prva utakmica ovih timova zakazana je za 10. april u Amsterdamu, a dobra vest za Kontea je da su se oporavili Sami Kedira i Daglas Kosta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter