0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Dosta kvalitetnog programa, Zvezda kao i Partizan na dve televizije

Objavljeno: 17.03.19 u 08:52

Nakon bogate subote, ništa manjeg kvaliteta nije program koji je pripremljen za drugi dan vikenda.

U centru pažnje je utakmica koja se igra na Banjici, a koju će prenositi dve televizije, kao i mečevi evropskih šampionata.

Na prvom kanalu Sport kluba od 15.15 časova je prenos duela između Fulama i Liverpula, a od 17.30 između Evrtona i Čelsija. Na istom ovom kanalu od 20.45 možete pratiti meč Betis – Barselona, dok je na drugom kanalu od 18.30 sati prenos utakmice između Valensije i Hetafea.

Kamere televizije Arena sport od 17 sati biće postavljene na stadionu ‘Kralj Petar Prvi’, gde se igra utakmica između Rada i Crvene zvezde. Prenos je na prvom kanalu ove televizije, ali će ovaj meč prenositi i televizija O2, kao što je to bio slučaj i juče sa Partizanom.

Na prvom kanalu Arene možete od 12.30 sati pratiti meč između Đenove i Juventusa, od 15 između Lacija i Parme, od 21 između PSŽ-a i Marseja, a od 18 sati na drugom kanalu utakmicu Napoli – Udineze. Takođe, ova televizija će prenositi i utakmice ABA lige, od 19 časova duel Budućnosti i Cibone na prvom kanalu, a na četvrtom od 21 meč slovančkih timova Krke i Olimpije koji odlučuje o tome ko ispada, a ko ide u baraž.

Televizija Eurosport prenosiće tri meča 26. kola Bundeslige, od 13.30 utakmicu Leverkuzen – Verder, od 15.30 Ajntraht – Nirnberg, a od 18 sati Bajern Minhen – Majnc.

Evo kompletnog programa:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter