0
Evropske lige

FOTO: screenshot / youtube.rs

SKUPO IH KOŠTA: Neigranjem Ronalda Juve izgubio bodove, ali gubi i novac?

Objavljeno: 17.03.19 u 17:52

Fudbaleri Juventusa doživeli su danas iznenađujući poraz od Đenove u 28. kolu Serije A.

Ronaldo ove sezone nosi igru Juventusa na svojim leđima. Zato je Masimiliano Alegri odlučio da na meču protiv Đenove odmori najboljeg fudbalera ‘stare dame’. 

Ta odluka koštala je bodova crno-bele, koji su doživeli prvi poraz ove sezone i to sa 2:0. Golove za domaće postigli su Stefano Sturaro i Goran Pandev. Navijači su ljuti zbog poraza, ali i zbog odluke Alegrija da odmori Ronalda. Po pisanju italijasnkog Korijere Dela Sera pojedini navijači Đenove i Juventusa zahtevaju od Juventusa da im vrati novac koji su platili za ulaznice jer su bili lišeni baš onoga zbog čega su platili kartu, a to je da na delu vide jednog od najboljih fudbalera sveta. 

Iako zbog ovog poraza Skudeto nije doveden u pitanje s obzirom da Juventus ima 14 bodova prednosti u odnosu na Napoli, nezadovoljstvo navijača nateraće Alegrija da dva puta razmisli pre nego opet odluči da iz igre izostavi Ronalda

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter