0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Srbi u osvajanju ‘San Sira’, rasplet u Ligi Evrope i košarkaškoj Evroligi

Objavljeno: 14.03.19 u 08:50

Neće danas biti srpskih klubova na TV kanalima, ali hoće srpskih igrača, kako u fudbalskim, tako i u košarkaškim prenosima.

U prvom planu će biti revanš utakmice osmine finala Lige Evrope, a nama najinteresantniji duel igraće se u Milanu između Intera i Ajntrahta iz Frankfurta za koji nastupaju Luka Jović, Mijat Gaćinović i Filip Kostić. Taj meč prenosiće prvi program RTS-a od 21 sat.

U dva termina od 18:55h i 21h na TV ArenaSport 1 ćete moći da gledate duele Dinamo Kijev – Čelsi, odnosno, Benfika – Dinamo Zagreb. Na drugom programu će ići prenosi revanša Salcburg – Napoli i Arsenal – Ren, a na trećem će biti okršaji Krasnodar – Valensija, kao i Slavija Prag – Sevilja.

Kada je reč o košarkaškoj Evroligi, interesantno će biti u duelu Žalgirisa i Bajerna od 19 sati na SportKlubu 1, kao i u duelu između Olimpije Milano i Olimpijakosa od 20:45h na SportKlubu 3.

Ljubitelji tenisa bi trebalo da od 21 sat budu uz SportKlub 1 i Miomira Kecmanovića koji će protiv Miloša Raonića igrati u četvrtfinalu Mastersa u Indijan Velsu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter