0
ATP

SPORT NA TV: Može li Ronaldo izbaciti lukavog Čola?

Objavljeno: 12.03.19 u 09:02

Ne baš bogat sportski program je pred nama, ali opet ćete imati priliku da okupirate TV prijemnik i neomogućite lepšu polovinu da gleda novele.

Utorak je dan za Ligu šampiona, a nas danas čeka veliki derbi u Torinu. Naime, Juventus predvođen Kristijanom Ronaldom pokušaće da nadomesti dva gola minusa iz Madrida protiv Atletika. Naravno, to će biti izuzetno teško ako se zna da je četa Dijega Čola Simeonea jedna od najtvrđih u Evropi. Prenos ovog meča je od 21 čas na Areni sport jedan.

Drugi par današnjeg programa čine Mančester siti i Šalke, ali posle pobede lidera Premijer lige u Gelzenkirhenu 3:2, čini se da je već poznato ko će u četvrtfinale. Prenos je od 21 čas na Areni sport dva.

Arena sport pred ponoć donosi i prenos Kopa Libertadores između Boke Juniors i Deportes Tolime, a taj meč počinje u 23.15.

Na Sport klubu u centru pažnje je svakako tenis, prvo će na teren Filip Krajinović protiv Danila Medvedeva, a potom i Novak Đoković nastavlja svoj dvoboj sa Filipom Kolšrajberom. Od 17.30 na programu Sport kluba jedan je vaterpolo klasik u okviru Evropa kupa između Hrvatske i Srbije.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter