0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FEŠTA NASTAVLJENA U SVLAČIONICI: Milojević otkrio šta želi za rođendan (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.19 u 22:40

Crvena zvezda je danas pobedila Zemun ubedljivim rezultatom 4:0, a navijači crveno-belih imali su više razloga za slavlje nakon večerašnjeg meča. 

Crvena zvezda proslavila je 74 rođendan pre nekoliko dana, a rođendansku atmosferu upotpunili su navijači neverovatnom atmosferom na stadionu Rajko Mitić. Pored toga, generacija koju predvodi trener Vladan Milojević sa 52 utakmice bez poraza nalazi se na vrhu liste, sa trona je skinula generaciju koju je prevodio Slavoljub Muslin

Kao šlag na tortu, igrači i stručni štab danas su proslavili i rođendan Vladana Milojevića, jednog od miljenika Delija. Nakon utakmice igrači su mu prišli i pred kamerama Arena Sporta pobedu poklonili treneru Milojeviću. a slavljenička atmosfera nastavljena je i u svlačionici stadiona Rajko Mitić.

– Svaki put kada pobede daju mi poklon. Danas smo oborili rođendan, proslavili smo moj rođendan, klubu i oborili smo rekord. Ono što želim sebi, želim i svima. Želim sebi pre svega zdravlje i duhovni mir, a to što želim sebi, želim svim građanima Srbije. Posebno navijačima kluba, koji su divni i vole ovaj klub, istakao je Milojević

Kako je sve to izgledalo pogledajte u klipu ispod. 

Zapratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HOTSPORT

Video – Youtube: Crvena zvezda

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter