0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Čuka slavila nakon trlera, Radnik preokrenuo protiv Zmajeva

Objavljeno: 06.03.19 u 18:33

Jedna od najinteresatnijih utakmica današnjeg programa odigrana je na Banovom brdu.

U 25. kolu Čukarički jeugostio kruševački Napredak, a pitanje pobednika rešeno je u samom finišu.

Skoro deset godina fudbaleri Napretka ne uspevaju da makar jedan bod osvoje kada protiv ‘brđana’ igraju u Beogradu. Prelomni trenutak meča bio je u 72. minutu utakmice kada je Simo Krunić Asmira Kajevića zamenio Šarićem. Mladi napadač je zadavao muke defanzivcima gostiju, a nakon asistencije Slobodana Tedića u samom finišu postigao je gol vredan tri boda.

U 58. minutu utakmice Nikola Petrović je odbranio penal Ognjenu Mudrinskom i činilo se da će ‘čarapani’ uspeti da konačno stignu do pobede u prolećnom delu. Gosti su prvi do vođstva stigli u 29. minutu, kada je Ivanović pogodio na asistenciju Nikole Aksentijevića. Domaća ekipa početkom drugog poluvremena je stigla do izjednačenja, a strelac je bio Miladin Stevanović.

Ekipa Rada imala je dobru priliku da na svom stadionu ‘Kralj Petar Prvi’ konačno nakon pola godine dođe do pobede. Balabanović je ‘građevinarima’ doneo prednost, ali je bod ekipi iz Bačke Planke u 67. minutu doneo Branislav Tomić.

FOTO: STARSPORT

Ekipa Dinama iz Vranja uspela je da i u petoj vezanoj utakmici izađe kao neporažena, nakon gostovanju Mačvi u Šapcu koje je okončano bez golova.

Surdulički Radnik izvojevao je veliku pobedu protiv beogradskog Voždovca. Nakon vođstva koje su ‘zmajevi’ stekli golom Lazara Arsića na početku meča uspevaju da preokrenu. Prvo je Igor Zlatanaović iskoristio sjajan pas Ristovića, da bi kasnije iskusni vezista i sam zatresao mrežu.

Superliga, 25. kolo

Zemun – Proleter 0:0

Mačva – Dinamo (V) 0:0

Rad – OFK Bačka 1:1 (1:0)
(Balabanović 32 – Tomić 67)

Čukarički – Napredak 2:1 (0:1)
(Stevanović 46, Šarić 90 – Ivanović 29)

Mladost – Crvena zvezda 1:3 (0:2)
(Bojić 55 – Ben 15 penal, Pavkov 29, Marin 70)

Radnik – Voždovac 2:1 (2:1)
(Zlatanović 27, Ristović 38 – Arsić 5)

18.00 Partizan – Radnički
18.00 Vojvodina – Spartak

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter