1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Radnicki Nis v Partizan head coach Zoran Mirkovic (R) head coach Nenad Lalatovic (L) speaks with referee sudija Milorad Mazic Nis, 30.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DONETA ODLUKA: Određne sudije za utakmicu Partizan – Radnički!

Objavljeno: 04.03.19 u 15:59

Ove srede u Beogradu će biti odigran derbi meč 25. kola Superlige Srbije. Drugoplasirani Radnički gostuje trećeplasiranom Partizanu u utakmici koja bi umnogome mogla da odredi dalji tok šampionske trke, ali i tok borbe za drugo mesto.

Partizanu je pobeda preko potrebna kako bi ostao u trci sa Radničkim za drugo mesto, ali i održao nadu da može do čuda i šampionske titule, pošto Crvena zvezda šest kola pre kraja ligaškog dela ima 15 bodova viška u odnosu na crno-bele.

Pobeda Partizanu donosi prilazak na minus pet u odnosu na Nišlije, dok trijumf Radničkog ekipu sa juga Srbije odvodi na 11 bodova prednosti, a ujedno i Crvenoj zvezdi daje šansu da se „odlepi“ na +18, čime bi Partizan gotovo sigurno ostao bez šanse da se bori za titulu jer bi mu bilo neophodno da Zvezda od sedam kola u doigravanju čak četiri puta izgubi.

Atmosferi oko ovog meča nije pomogla ni blago rečeno loša „predstava“ Danila Grujića, pa je velika pažnja usmerena i na ime arbitra.

A kako je objavljeno na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, poverenje je, očekivano, ukazano Srđanu Jovanoviću.

Njegovi pomoćnici biće Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, doskorašnji pomoćnici Milorada Mažića, dok je četvrti arbitar Zoran Široki.

Utakmica između Partizana i Radničkog zakazana je za sredu u 18 časova. A pred ovaj meć crno-beli su odlučili da otvore kapije stadiona u Humskoj i tako privuku što veći broj navijača.

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter