0
Domaći fudbal

PALA ODLUKA: Zvezda sa dva debitanta i bitnim adutima napada Partizan!

Objavljeno: 02.03.19 u 10:10

Trener Vladan Milojević nije odustao od prepoznatljive formacije, a u timu nije samo dovoljno spremni levi bek koga menja pojačanje iz Bordoa.

Sledi 159. ‘večiti’ derbi na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 18 časova, a kako HotSport saznaje posle poslednjeg treninga trener Crvene zvezde je prelomio koji će se aduti naći u startnoj postavi.

U okršaju sa komšijama crveno-beli će imati dva debitanta među zimskim pojacanjima, ali i proverene adute, koji su izneli mnoge bitke ove sezone.

U timu nije samo dovoljno spremni levi bek Milan Rodić koga menja novajlija iz Bordoa Milan Gajić. Ova odluka je logicna, a prvi put posle povrede nastupiće Dušan Jovančić na sredini u tandemu sa Brankom Jovičićem.

Pozadi su uloge poznate i prvi put učesnik derbija trebalo da bude Nemanja Milunović, a uloga ‘dirigenta’ je namenjena Marku Marinu.

Po bokovima će se menjati El Fardu Ben i Veljko Simić, koji su dobili prednost u odnosu na Erika Jirku. Slovak nije u kombinaciji zbog broja stranaca i na klupu ce Lorenco Ebisilijo.

Na kraju, za golove je zadužen trostruki strelac u derbijima Ričmond Boaći, a uloga ‘dzokera’ je namenjena Milanu Pavkovu.

Projektovani sastav Zvezde: Borjan, Stojković, Savić, Milunović, Gajić, Jovančić, Jovičić, Ben, Simić, Marin, Boaći.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter